Latest topics
Top posters
online123OK (1541) | ||||
SanPhamMikiri (963) | ||||
meoden1211 (396) | ||||
Admin (202) | ||||
truonganhthuat (145) | ||||
Mimi_tham_ăn (101) | ||||
Gmark (77) | ||||
lothithuyhoa (71) | ||||
donbaclieu (60) | ||||
MKT (60) |
Statistics
Diễn Đàn hiện có 788 thành viênChúng ta cùng chào mừng thành viên mới đăng ký: thaodangyeu
Tổng số bài viết đã gửi vào diễn đàn là 5007 in 2818 subjects
FRESH SALMON OF TRADITIONAL TARTARE
Trang 1 trong tổng số 1 trang
FRESH SALMON OF TRADITIONAL TARTARE
FRESH SALMON OF TRADITIONAL TARTARE
( Cream of green peas, fennel in a bag, liquorce mustard sauce )
Tartare
1 kg of Salmon pieces ( fresh, gravad or cold smoked )
Sea salt
Crushed black pepper corns
Creame of green peas
250g green peas
Approx 10 ml of cream
Approx 2,5 ml of milk
Sour cream
Mixed 4 parts of cream and 1 parts milk and pour over the peas so it covers. Boil for approx 5 minutes. Mixed the cream with a blender and add some cream fraiche, season with salt. Pass thru a sieve and cool down.
Liquorice coffee sauce
100 ml basic mustard
100 ml caster sugar
60 ml white wine vinegar
1 tbs honey
200 ml corn oil or other unflavoured oil
1 tbs salt
Liquorice melted in water
Ut mustard, suager, vinegar and honey in a bowl. Start whipping until the suagr dissolve. Then add oil under whipping slowly until all the oil is used ( like making of mayonnaise ). Taste and flavour with salt, brown sugar and coffee
Garnish
1 fennel in wedges
1 sprig thyme
1 bay leaf
1 tbs pernod
1small lemon peel
2 tbs chicken stock
Baked sous- vide in bag with herbs and leaf[img]fresh salmon of traditonal[img]
( Cream of green peas, fennel in a bag, liquorce mustard sauce )
Tartare
1 kg of Salmon pieces ( fresh, gravad or cold smoked )
Sea salt
Crushed black pepper corns
Creame of green peas
250g green peas
Approx 10 ml of cream
Approx 2,5 ml of milk
Sour cream
Mixed 4 parts of cream and 1 parts milk and pour over the peas so it covers. Boil for approx 5 minutes. Mixed the cream with a blender and add some cream fraiche, season with salt. Pass thru a sieve and cool down.
Liquorice coffee sauce
100 ml basic mustard
100 ml caster sugar
60 ml white wine vinegar
1 tbs honey
200 ml corn oil or other unflavoured oil
1 tbs salt
Liquorice melted in water
Ut mustard, suager, vinegar and honey in a bowl. Start whipping until the suagr dissolve. Then add oil under whipping slowly until all the oil is used ( like making of mayonnaise ). Taste and flavour with salt, brown sugar and coffee
Garnish
1 fennel in wedges
1 sprig thyme
1 bay leaf
1 tbs pernod
1small lemon peel
2 tbs chicken stock
Baked sous- vide in bag with herbs and leaf[img]fresh salmon of traditonal[img]
Minh Chef- Tổng số bài gửi : 5
Trang 1 trong tổng số 1 trang
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết
|
|
Today at 13:57 by SanPhamMikiri
» Màn hình máy tính văn phòng DELL D2020H 19.5 icnh chính hãng giá tốt
Yesterday at 15:57 by thinhphat
» Biệt đội chim cánh cụt Mikiri xin kính chào
Yesterday at 10:33 by SanPhamMikiri
» Ưu đãi 10% cùng TRÀ Ô-LONG HẠT SEN LÁ DỨA!
Wed 24 Apr - 16:26 by trangtruong190694
» BAO BÌ CÀ PHÊ
Wed 24 Apr - 14:48 by MKT
» Chả Ram Mikiri - Vỏ Bánh Giòn Ngon, Chất Lượng
Wed 24 Apr - 14:31 by SanPhamMikiri
» Gợi Ý Các Điểm Đến Hấp Dẫn Với Du Thuyền Msc
Wed 24 Apr - 10:57 by Nhã Vị
» Review chi tiết sở thú ZooDoo ở Đà Lạt có gì hot?
Wed 24 Apr - 10:20 by tuanztc
» Nước cốt me - Gia vị sốt nhà Mikiri
Wed 24 Apr - 9:47 by SanPhamMikiri
» BAO BÌ TRÁI CÂY SẤY
Tue 23 Apr - 16:25 by MKT
» Cốt Me Tách Hạt Mikiri - Xu Hướng Tiêu Dùng Hiện Đại
Tue 23 Apr - 14:12 by SanPhamMikiri
» Msc Có Bao Nhiêu Du Thuyền
Tue 23 Apr - 10:59 by Nhã Vị
» Vì sao đi Nam Du mùa này là tuyệt nhất?
Tue 23 Apr - 9:46 by tuấn ztc
» Nhà hàng tổ chức tiệc ngon “nức tiếng” tại Hà Nội
Mon 22 Apr - 17:53 by nguyetnguyen93
» BAO BÌ IN
Mon 22 Apr - 15:53 by MKT
» Góc thắc mắc: Ăn hủ tiếu có mập không?
Mon 22 Apr - 15:27 by SanPhamMikiri
» Chao Mikiri - Dòng gia vị thơm ngon của người Việt
Mon 22 Apr - 14:33 by SanPhamMikiri
» Các loại cổng cho biệt thự được ưa chuộng hiện nay
Mon 22 Apr - 10:58 by Nhã Vị
» Dốc Nhà Bò - Điểm check in "Triệu View" rất được săn đón tại Đà Lạt
Mon 22 Apr - 9:24 by tuanztc
» Hủ tiếu dai Mikiri - Hủ tiếu mgon chất lượng
Sat 20 Apr - 14:30 by SanPhamMikiri
» Bạn đã thử bánh tráng nướng sẵn ăn liền Mikiri chưa?
Sat 20 Apr - 10:07 by SanPhamMikiri
» Cốt Me Mikiri - Cốt Me Cao Cấp Tiện Dụng
Fri 19 Apr - 13:55 by SanPhamMikiri
» Vẻ đẹp rừng mơ Mộc Châu
Fri 19 Apr - 11:01 by Nhã Vị
» Muối tôm Mikiri đậm đà đặc sản Tây Ninh
Fri 19 Apr - 10:19 by SanPhamMikiri
» Bánh tráng không nhúng nước - Siêu tiện dụng, siêu chất lượng
Thu 18 Apr - 14:17 by SanPhamMikiri
» Mê đắm những món ngon từ bún gạo
Thu 18 Apr - 10:12 by SanPhamMikiri
» Cách Làm Mơ Ngâm Đường Giải Cơn Khát Ngày Hè
Wed 17 Apr - 15:25 by Nhã Vị
» Đường đến Xóm Lèo Đà Lạt và thời gian ngắm hoàng hôn đẹp nhất
Wed 17 Apr - 10:38 by tuanztc
» CHAO MIKIRI - CHAO NGON KÍCH THÍCH VỊ GIÁC
Tue 16 Apr - 15:29 by SanPhamMikiri
» Khám phá kiến trúc Tháp đôi Quy Nhơn mang dấu ấn văn hóa Chăm cổ đại
Tue 16 Apr - 10:05 by tuấn ztc